Головна » 2016 » Червень » 13 » День перемоги
13:22
День перемоги

   День Перемоги – світле, радісне свято, але з присмаком солоних сліз та гіркотою втрат. Не випадково це свято припадає саме навесні, коли земля прокидається від важкого сну після зимових заметілей та випростовується із льодового полону, коли буйним цвітом розквітають тюльпани, голова паморочиться від настояного бузкового аромату. 9 травня 1945 року – ця дата закарбується у серцях народу на віки. Адже саме цього теплого травневого дня над чистим небом запалали салюти перемоги. Із року в рік народ відзначає свято Дня Перемоги з трепетом у серці та сльозами на очах. Нащадки свято бережуть пам’ять про подвиг свого народу.

   Для школярів Ялтушківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів цей день завжди особливий. Як і кожного року, напередодні 9 травня  в кожному класі пройшов традиційний урок Мужності, учні впорядкували пам’ятники загиблим воїнам, рознесли листівки-вітання ветеранам.

 

   9 травня була проведена урочиста лінійка на честь відзначення 71 річниці Дня Перемоги в Великій Вітчизняній війні. Учні та вчителі Ялтушківської ЗОШ І-ІІІ ступенів вшанували пам'ять загиблих у ІІ світовій війні і поклали квіти до обеліску закатованих мирних жителів.

 

Переглядів: 104 | Додав: zagorodskayaanastasiya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас, Гість!
Середа, 16.10.2024