Головна » 2016 » Червень » 13 » Зустріч з учасником бойових дій у зоні АТО
12:33
Зустріч з учасником бойових дій у зоні АТО

        З метою військово-патріотичного, національного виховання та формування в учнівської молоді патріотизму, загальнолюдських цінностей і моралі 26.05.2016 року в нашій школі була організована зустріч школярів з воїном – учасником АТО.

        Заступник директора з виховної роботи Антонова А.М.. нагадала учням про ті страшні події, які відбуваються у Східній Україні, спричинені російським агресором. Потім учні з цікавістю прослухали розповідь захисника Вітчизни про нелегкі будні воїнів. ? поділився спогадами про ті страшні десять місяців, де на очах гинули люди, де молоді хлопці йшли в бій, не боячись смерті.  Скільки у його словах чути впевненості, бадьорості, оптимізму. Він став прикладом для учнів школи, які, затамувавши подих, слухали розповідь про події в зоні АТО. Андрій відзначив, що у найважчі хвилини на війні, бадьорять душу і зігрівають серце дитячі малюнки та листи.

  

 

 

 

 

 

           

        Ця зустріч нікого не залишила байдужим. Учні та вчителі не могли стримати сліз, слухаючи учасника АТО.  Всі учасники заходу вшанували пам'ять загиблих на сході України хвилиною мовчання.

Саме такі зустрічі формують в дітях патріотичне почуття, виховують громадянина патріота, який володіє глибоким розумінням громадянського обов’язку, готовий у будь-який час стати на захист своєї Батьківщини.

Сподіваємося, що в найближчий час ця війна закінчиться, і в Україну прийде мир та спокій.

Переглядів: 79 | Додав: zagorodskayaanastasiya | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вітаю Вас, Гість!
Середа, 16.10.2024